5 Nisan 2014 Cumartesi

Backlink için Ziyaretçi Defteri Programı ve listesi

Backlink için Ziyaretçi Defteri Programı ve listesiMerhaba blogcularım bu yazımda sizlere bir başka seo yöntemi olan ziyaretçi defterlerine yorum yazarak backlink kasma tekniğini anlatmak istiyorum. Sitelerin çoğunda bulunan ziyaretçi defteribölümleri ziyaretçilerin yorumlarını belirtmeleri için koyarlar bizde bunu kendi lehimize çevireceğiz. Bizim için önemli com.tr, edu.tr, gov.tr uzantılı olan sitelerdir. Herkesin forumlarda para ile sattığı ve aldığı ve seo yapıyorum dediği programı ve benimde kullandığım arşivimde olan ziyaretçi defteri listesini sizlerle paylaşıyorum.

Ziyaretçi Defteri Backlink Programı

Ziyaretçi defteri scripti kurulmuş sitelere listedeki sitelere otomatik yorum atmaya yarayan programdır. Detaylarına gelirsek alexa düşürmeye konuların hızlı indexlenmesine yarar kelime bazlı yükselişte pekte etkisi yoktur.
Kullanımı
Tükçe olmasından dolayı kullanımı oldukça basittir.
  • Ad :
  • E-Mail:
  • Memeleket:
  • Web:
  • Mesaj:
Ad yazan yere Kelimemizi yada konu başlığını mail yazan yere fazla sallamadan düzgün girin memlekettede aynı şekilde izmir istanbul yazın web yazan yere site link veya konu linki mesajda ise sitenize güzelmiş şeklinde yazarsanız %80 90 yorumunuz silinmez ve kalıcı olur. Dosyadan butonuna tıklayarak listenizi yükleye bilirsiniz.
Önemli Uyarı :
Bir günde 100′lerce ziyaretçi defterine birden yorum göndermeyiniz,Google’un ceza konusunda eli boldur. Google tarafından herhangi bir ceza almamak için günde 15-20 ziyaretçi defterine yorum gönderiniz ve her gün için ziyaretçi defteri mesajınızı farklı yazınız.

İndir

Hiç yorum yok:
Write yorum

Labels